Director Web


Sort by: PageRank | Hits | Alphabetical

Standard links

Avocatii cabinetului nostru de avocatura, cu o vasta experienta si expertiza in drept civil, drept penal, dreptul proprietatii intelectuale, dreptul muncii si dreptul familiei ofera consultanta juridica gratuita de specialitate online.
http://www.consultatii-juridice.ro
PR: 3
Site de prezentare al Cabinetul de avocatura Ruxandra Gindu din Bucuresti este specializat pe drept civil, comercial si imobiliar.
http://www.avocat-gindu.ro
PR: 3
Cabinetul de avocati Hristescu, format din avocati dinamici si cu o vasta experienta in dreptul comercial si dreptul afacerilor, ofera servicii profesionale firmelor interesate de consultanta si reprezentare juridica. Domeniul de activitate al firmei cuprinde infiintarea si administrarea firmelor, tranzactii imobiliare si investitii financiare, medieri si concilieri, intocmire si redactare contracte, solutionare litigii si concilieri.
http://www.hca.ro
N/A
Legis este un program de legislatie romaneasca si europeana completat zilnic si intretinut de o echipa de specialisti in domeniu. Legis este programul de legislatie ideal pentru orice problema in domeniul juridic.
http://www.legistm.ro/
N/A
Societate de avocatura specializata in dreptul familiei, ofera servicii de asistare si reprezentare in instanta pentru actiunea de divort, divort strainatate, partajare bunuri comune, incredintare minor, program vizitare minor, stabilire/reducere pensie de intretinere.
http://www.edivort.ro
N/A

Total records: 5