Director Web


Sort by: PageRank | Hits | Alphabetical

Standard links

Firma de montaj tamplarie pvc Gealan cu geam termopan in Bucuresti si localitatile invecinate. Se realizeaza usi si ferestre pe conform specificatiilor clientului.
http://www.tamplarie-pvc.org
PR: 4
O gama larga de produse din PVC si Aluminiu si lemn stratificat: usi exterior/interior, glisante si tip armonica, ferestre, jaluzele si obloane, plase insecte cu rulou sau rama, glafuri de interior/exterior, inchideri de balcoane, sere, sisteme de fatada, compartimentari, rulouri exterioare.
http://www.lamar.ro
PR: 3
Aldanet srl este importator direct la cele mai bune preturi, de piese de schimb, echipamente si anexe pentru utilaje in constructii, minerit si masini agricole. Oferim solutii pentru toate tipurile de utilaje, ca excavatoare pe senile si pe roti, buldoexcavatoare, buldozere, incarcatoare frontale, mini-incarcatoare, tractoare, etc. Comercializam din stoc si pe comanda gama completa de piese pentru Komatsu, Caterpillar, JCB, Case, New Holland, CNH, Volvo, Liebherr; pentru alte marci de utilaje oferim piese de motor, sisteme de rulare (undercarriage), transmisie (axe si cutii de viteza). Oferim dinti de cupa pentru orice utilaj, precum si o gama cuprinzatoare de echipamente hidraulice (foarfeci demolatoare, greifere, picoane, compactoare, lame, cupe malaxoare, cuplaje rapide, etc.) si anexe stradale.
http://www.aldanet.ro
PR: 2
Firma de constructii cu sediul in Ploiesti a carui domeniu de activitate este reprezentat de constructiile civile, industriale, restaurari monumente si amenajari interioare.
http://www.romconstructsa.ro
PR: 2
Comercializam statii de epurare, dedurizatoare, filtre de apa si ne propunem atat dezvoltarea cat si informarea clientilor cu privire la noile prevederi legislative si reglementari in domeniu.
http://www.somra.ro
PR: 2
Situl contine oferte de containere modulare de santier precum container birou, containere vestiar, containere tip dormitor, container sanitar, containere metalice, containere modulare diverse.
http://www.containere.org
PR: 2
In Art Cluj Napoca oferta proiectare instalatii industriale si civile, instalatii sanitare, proiectare instalatie electrice si termice in Cluj Napoca proiectare instalatii civile si industriale
http://www.in-art.ro
PR: 2
Piscine Elga va pune la dispozitie o oferta completa de piscine standard si personalizate pentru propria dumneavoastra curte sau pentru viitoarea afacere.
http://www.piscinepiscine.ro
PR: 2
Executam fose septice "LA CHEIE" la cele mai mici preturi incepand de la 4.500 Lei RON, cu vidanjare odata la 12-18 luni si montaj in doar 2-3 zile.
http://www.fose.ro
PR: 2
Geamuri Decorative - Sablate (pt. usi de interior si nu numai), Oglinzi Decorative, Mobila la comanda.
http://www.maradi.ro
PR: 1
Star Topo - Construct S.R.L. este infintata in anul 2002 si ofera servicii pentru domeniile cadastrului, geodeziei si cartografiei si suntem autorizati in efectuarea expertizelor judiciare / extrajudiciare.
http://www.startopo.ro
PR: 1
Statii de sortare Agregate Baioni Romania statii de sortare agregate si materiale inerte Bucuresti, Cluj precum si statii de spalare agregate si statie de concasare piatra si materiale inerte pentru construcii Bucuresti Timisoara Brasov Sibiu
http://www.statii-sortare.ro
PR: 1
Firma XTdeco este importator si distribuitor in Romania a tapetului marca "Versailles" si "Status", produs in Ucraina si un de o calitate superioara. Pe siteul nostru puteti gasi un catalog online de prezentare a gamei variate de tapet cat si articole utile pentru cei ce doresc sa decoreze casa cu tapet. Firma noastra ofera si servicii profesionale de design, proiectare si amenajare interioara.
http://www.xtdeco.ro
PR: 0
Director web specializat in listarea de proiectanti, arhitecti si constructori oferind servicii de proiectare imobile, arhitectura si constructii imobiliare, industriale si de profil.
http://www.proiectanti.eu
PR: 0
Oferta Vanzare beton Cluj Napoca, Apahida, B200 B250 B300P B350 B400P B450P Gilau, FLoresti, Turda vanzare si transport betoane B50 B75 B100 B150 pentru constructii in Cluj Napoca Societatea noastra produce si comercializeaza toate tipurile de betoane pentru constructii si drumuri, precum si transport pentru betoane cu utilaje proprii la locatia santierului constructiei.
http://www.vanzare-beton.ro
PR: 0
Partener de incredere pe piata utilajelor de constructii si instalatii din Romania. Situl contine scule electrice, pneumatice, Bosch, Makita, telwin, spalatorie, aspiratoare, salopete, mecanizare, generatoare, sudura, echipamente protectie, unelte, service, polizoare, utilaje, schele, constructii, etc
http://www.utilajedeconstructii.biz
PR: 0
Firma Antract Alpin, specializata în lucrari de construcţii cu ajutorul alpinismului utilitar, executa o gama larga de lucrari deosebite din punct de vedere tehnic, la un inalt standard de calitate. Montaj de panouri publicitare, bannere, lucrari de termoizolare si renovare fatade, hidroizolatii. Montaj geamuri si tamplarie pvc, cleaning pt cladirile de birouri si sediile de firma.
http://www.antractalpin.ro
PR: 0
PANOURI SOLARE - Misiunea firmei CalduraGratis este de a dezvolta, construi si a furniza tehnologii de energie regenerabila, pentru beneficiul omenirii, pentru a conserva resursele noastre naturale si sustine eficient de energie de trai.
http://www.calduragratis.ro
PR: 0
EverBright - instalatii sanitare. Firma specializata in distributia de instalatii sanitare, accesorii sanitare, lacatuserie, usi interior.
http://www.everbright.ro
PR: 0
Materiale de constructii, distantieri, polistiren, spuma poliuretanica, termosistem
http://www.eraxumtotal.ro
PR: 0

Total records: 32